Brand Report | Homepage

Affiliate Summer School – Prima scoala de vara in marketing afiliat din Romania

0 Comments 🕔31.May 2016

In perioada 30 iunie -3 iulie Profitshare – platforma de marketing afiliat cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria organizeaza prima editie a evenimentului Affiliate Summer School, singura intalnire dedicata persoanelor implicate in marketing afiliat care se intinde pe o perioada de mai multe zile.

1200 x 628

 

Marketingul afiliat este o solutie de promovare online in care orice persoana poate deveni Afiliat, iar orice furnizor de servicii online sau magazin online poate deveni Advertiser, platind doar pentru rezultate. Afiliatii vor realiza promovarea Advertiserilor, iar la fiecare vanzare sau completare de formular vor castiga un comision stabilit de catre Advertiser.

 

In acest scop s-au pus bazele Affiliate Summer School. Evenimentul este orientat pe educatie in afiliere si networking. Este o modalitate pentru Afiliati sa discute mai mult cu Advertiserii, sa se cunoasca intre ei, sa se inchege o comunitate si sa stabileasca parteneriate.

La Affiliate Summer School vor lua parte 60 de invitati: retaileri online, Afiliati, bloggeri cat si specialisti din domeniile conexe, implicati in online.

 

Speakerii vor vorbi despre provocarile din piata de marketing afiliat, vor cauta solutii eficiente, vor prezenta studii de caz, proiecte in care au fost implicati, vor explica ce instrumente de promovare folosesc si de ce factori au tinut cont pentru a obtine cat mai multe castiguri in urma promovarii prin marketing afiliat.

Printre speakerii care si-au confirmat deja prezenta se numara bloggeri de top precum Vali Petcu, Radu Dumitru, reprezentanti ai celor mai mari magazine online din Romania – Adelina Oprea (FashionUP), Andrei Ionita (Flanco) si multi altii. Noi speakeri relevanti in marketing afiliat sunt asteptati sa fie confirmati in curand.

Claudiu Farcas Profitshare

Suntem mandri sa organizam primul eveniment Affiliate School pentru toti cei implicati in marketingul afiliat din Romania. Afilierea a trecut deja de la un canal nou la o forma de promovare folosita de majoritatea magazinelor online din Romania iar afiliatii sunt tot mai multi, din diverse nise, astfel am considerat ca industria are nevoie de propriul eveniment in care participantii sa gaseasca studii de caz si exemple de succes in marketing afiliat” – a declarat Claudiu Farcas, Profitshare Affiliate Network Manager, Conversion.

 

Evenimentul va debuta in 30 iunie, cu o masa traditionala de primire si o conferinta de prezentare, urmand ca apoi participantii sa aiba program liber pentru socializare si pentru activitati de relaxare (fotbal, tenis de masa).

In urmatoarele doua zile, 1-2 iulie, sunt programate sesiuni de lucru, care vor cuprinde prezentarile speakerilor invitati si dezbateri in jurul temelor de discutii. Agenda va continua cu o serie de activitati surpriza oferite de Profitshare si se va incheia cu prima petrecere Affiliate Party, dedicata persoanelor implicate in marketing afiliat.

Ultima zi este dedicata unei sesiuni de discutii si concluzii, urmand ca participantii sa isi ia ramas bun dupa orele pranzului.

Bautura, mancarea, cazarea si toate celelate activitati sunt ofererite de Profitshare si sunt incluse in pretul unui bilet.

 

Inscrierile la Affiliate Summer School se fac pe www.affiliateschool.ro. Tot aici se gasesc programul, lista confirmata de speakeri, care se va actualiza constant si detalii despre locatie.

Biletele pentru Affiliate Summer School s-au pus deja in vanzare pe site-ul evenimentului, primii participanti care se vor inscrie vor beneficia si de oferte. Preturile biletelor pentru cele trei zile de eveniment incep de la 149 EUR pentru Afiliati si de la 199 EUR pentru Advertiseri.

 

Despre Profitshare

Profitshare este platforma de afiliere cu cele mai mari vanzari din Romania si Bulgaria si reprezinta solutia de marketing online folosita de unele dintre cele mai importante magazine si furnizori de servicii online. Partenerii Profitshare urmaresc rezultate palpabile, iar platforma de marketing afiliat a fost construita astfel incat bugetele investite sa se afle in relatie directa cu rezultate obtinute. Scopul Profitshare este de a sprijini businessurile online prin oferirea unei solutii de comunicare si promovare eficiente, usor de adoptat. In Romania platforma de marketing afiliat este o solutie folosita de peste 210 clienti, printre care eMAG, Libris, Banca Transilvania, Quickmobile, Fashion Days, Flanco, FashionUP, Farmec, Provident si multi altii.

 

Profitshare este o platforma de marketing afiliat oferita de agentia Conversion, liderul pietei de performance marketing din Romania.

 

Similar Articles

Expertiza specialiștilor internaționali, prezentată la TeCOMM București. Cum rămâi competitiv în comerțul electronic?

Expertiza specialiștilor internaționali, prezentată la TeCOMM București. Cum rămâi competitiv în comerțul electronic? 0

Peste 250 de profesioniști în eCommerce, atât din țară cât și din străinătate, au participat

5 concluzii de la TeCOMM eCommerce Conference&Expo București 2017

5 concluzii de la TeCOMM eCommerce Conference&Expo București 2017 0

Profesioniștii din culisele dezvoltării unor brandurilor internaționale și naționale precum Reebook, TESCO, eMAG, CitiBank, Exponea,

Cele mai mari magazine online prezente în această săptămână  la TeCOMM București

Cele mai mari magazine online prezente în această săptămână la TeCOMM București 0

Peste 200 de experți în comerțul electronic din România și străinătate își dau întâlnire între

Ivan Vrhel: „Nivelul local înalt de pregătire în IT și existența unor produse inovatoare pot amplifica potențialul de creștere în comerțul electronic din România”

Ivan Vrhel: „Nivelul local înalt de pregătire în IT și existența unor produse inovatoare pot amplifica potențialul de creștere în comerțul electronic din România” 0

Proprietarii magazinelor online se întâlnesc miercuri și joi la evenimentul premium de eCommerce, TeCOMM ce

Ultimele înscrieri la evenimentul premium de eCommerce TeCOMM București

Ultimele înscrieri la evenimentul premium de eCommerce TeCOMM București 0

Peste 200 de experți în comerțul electronic din România și străinătate își dau întâlnire între

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box