Brand Report | Homepage

Primul smart low cost bus ajuns în România

0 Comments 🕔20.Apr 2016

5-autocar

De curând pe  șoselele şi autostrăzile României au apărut autocare roșii, moderne, pe care scrie Memento Bus. Autocarele asigură transportul din București către principalele orașe turistice ale ţării începând de la 1 euro. 

Până de curând, turiștii români sau străini erau, în general, lipsiți de posibilitatea de a merge în vacanță cu autocarul la standardele pachetului lor de servicii. De câteva luni, a început să opereze în România primul smart low cost bus:

“Memento Bus este prima companie de transport de la noi, care așează România pe harta turistică Europeană a vacanțelor individuale cu autocarul. Vedem această investiție ca o mare oportunitate de relansare a industriei autohtone de travel, o șansă de care au început să profite atât turiștii români, cât mai ales străinii “ – declară Marius Pandel – CEO Memento Bus & Christian Tour.

Memento Bus este compania de transport turistic a grupului Christian Tour și oferă servicii de transport în zeci de destinații de vacanță ale României și ale Europei.

Memento Bus se asigură permanent că turiștii au parte exact de genul de transport pe care și-l doresc:

  • servicii de nota 10,
  • o flotă cu cele mai performante autocare şi microbuze,
  • plus sute de destinaţii disponibile online.

Politica tarifară a biletelor de autocar a fost și ea gândită astfel încât să se plieze pe buzunarul românilor.

“Smart Cost Bus – un concept nou și unic în România, le permite turiștilor să aibă parte de cele mai bune prețuri de pe piață cu cât optează mai din timp pentru una dintre destinațiile Memento Bus. Cu cât își planifică deplasarea mai din timp, cu atât se vor bucura de mai multe bonusuri și avantaje pentru concediul lor. În acest sens, am gândit 5 clase tarifare distincte, care să întrunească exigențele fiecărei categorii de turiștii: Shock – călătorii cu 1 euro; Boom – călătorii de la 1.99 euro; Smart – călătorii de la 4.99 euro; Flexi – călătorii de la 7.99 euro; M’Style – călătorii de la 9.99 euro”,  completeză Marius Pandel, CEO Memento Bus & Christian Tour.

Biletele de transport se pot achiziționa de pe platforma online a companiei- www.mementobus.com; iar modalitatea de rezervare este extrem de facilă și accesibilă oricui. Totodată, biletele sunt disponibile în oricare dintre agențiile de turism din rețeaua Christian Tour și ale partenerilor acesteia.

Modalitățile de plată sunt și ele multiple, biletele putând fi achitate online cu cardul sau cash/card în agențiile desemnate. Mai mult decât atât, în scurt timp va fi implementată și metoda de plată prin SMS, tocmai pentru a facilita și a face mai rapidă rezervarea biletelor de autocar.

În acest moment, turiștii pot opta oricând pentru una dintre destinațiile deja disponbile. Principalele destinații în țară sunt: București, Brașov, Sibiu, Constanța, Craiova, Pitești, Rm. Vâlcea, Ploiești, Tulcea și stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Iar pentru destinații din afara României sunt puse în vânzare bilete către: Riviera Olimpului, Insula Corfu, Insula Thassos, Parga, Insula Zakynthos, Insula Lefkada și Skiathos.

Portofoliul de destinații turistice va fi extins și autocarele Memento Bus vor efectua curse și către Timișoara, Cluj Napoca, Sighișoara, Târgu Mureș sau Iași, facilitând astfel accesul turiștilor români către cele mai important și frumoase locații turistice din țară și determinându-i astfel să reconsidere vacanțele pe meleaguri mioritice.

 

 

 

Sursa: Comunicat de presa

Sursa Foto: mementobus.com

 

Similar Articles

România, legată de Europa  cu ajutorul autobuzelor FlixBus

România, legată de Europa cu ajutorul autobuzelor FlixBus 0

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi, creat nu cu mult

Grecia ocupă primul loc ca destinație de vacanță în topul românilor!

Grecia ocupă primul loc ca destinație de vacanță în topul românilor! 0

Procentul românilor care și-au achiziționat bilete early booking în primele 3 luni din 2016 a

Numărul de turişti a crescut în 2016 cu 6,8%

Numărul de turişti a crescut în 2016 cu 6,8% 0

În luna martie 2016, comparativ cu luna corespunzătoare din anul precedent atât  sosirile cât şi înnoptările în

Un nou director la Athénée Palace Hilton Bucureşti

Un nou director la Athénée Palace Hilton Bucureşti 0

 Aykut Korkmaz este desemnat  la conducerea hotelului Hilton din București, în locul lui Jan Thomsen,

Lufthansa anulează aproape 500 de zboruri din şi spre Germania

Lufthansa anulează aproape 500 de zboruri din şi spre Germania 0

Compania aeriană germană Lufthansa a anunțat marți că a decis să anuleze un număr de

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box