Brand Report | Homepage

Aplicația Uber reduce tarifele

0 Comments 🕔13.Apr 2016

File illustration picture showing the logo of car-sharing service app Uber on a smartphone next to the picture of an official German taxi sign in Frankfurt, September 15, 2014. A Frankfurt court earlier this month instituted a temporary injunction against Uber from offering car-sharing services across Germany. San Francisco-based Uber, which allows users to summon taxi-like services on their smartphones, offers two main services, Uber, its classic low-cost, limousine pick-up service, and Uberpop, a newer ride-sharing service, which connects private drivers to passengers - an established practice in Germany that nonetheless operates in a legal grey area of rules governing commercial transportation. REUTERS/Kai Pfaffenbach/Files (GERMANY - Tags: BUSINESS EMPLOYMENT CRIME LAW TRANSPORT)

Tarifele pentru Uber sunt reduse cu aproximativ 10%. Per kilometru vei plăti 1,45 lei, iar tariful minim va fi de 8 lei. În decembrie, tariful pe acest serviciu a crescut la 1,65 lei,scrie Adevărul.

Scăderile sunt menite să încurajeze pasagerii să folosească serviciul mai des şi, implicit, să asigure mai multă activitate pentru şoferii parteneri în perioadele cu cerere mai puţin intensă, aşa cum este sezonul cald. Viziunea noastră este să oferim cât mai multor oameni acces la transport sigur şi convenabil, la tarife mai accesibile, oferind în acelaşi timp o oportunitate economică atractivă pentru parteneriau declarat reprezentanții Uber România pentru Adevărul.

Deşi ar putea părea contraintuitiv, dacă tariful este mai mare, mai mulţi şoferi ar fi tentaţi să iasă în trafic. Dacă tariful scade, atunci mai mulţi utilizatori solicităi maşini şi, implicit, creşte numărul curselor.

Uber este o aplicaţie prin care faci bani, te deplasezi, cunoşti oameni, colectezi date, transporţi colete, mâncare sau oameni. În esenţă, este o aplicaţie în care îţi faci un profil, introduci un card de pe care vei plăti şi apoi foloseşti serviciul. A pornit ca un serviciu de transport oameni, dar acum s-a diversificat şi spre alte domenii tocmai pentru că au fost probleme în anumite oraşe şi ţări.

 „Vorbim de un serviciu nou, de tehnologie, şi există oameni care se adaptează puţin mai greu şi care ar vrea să nu existăm. Noi mizăm însă pe educaţia oamenilor, să înveţe ce face şi la ce e utilă aplicaţia noastră“,  spune managerul Uber România.

În studiul Uber, 86% din utilizatori susţin că legislaţia actuală nu sprijină ridesharing-ul. Iar de când a debutat în România, 25% din clienţi spun că folosesc maşina personală mai puţin, pe când 41% apelează la serviciu când locurile de parcare sunt limitate.

 

Sursa: Adevărul

Sursa foto: metropotam

Similar Articles

Expertiza specialiștilor internaționali, prezentată la TeCOMM București. Cum rămâi competitiv în comerțul electronic?

Expertiza specialiștilor internaționali, prezentată la TeCOMM București. Cum rămâi competitiv în comerțul electronic? 0

Peste 250 de profesioniști în eCommerce, atât din țară cât și din străinătate, au participat

5 concluzii de la TeCOMM eCommerce Conference&Expo București 2017

5 concluzii de la TeCOMM eCommerce Conference&Expo București 2017 0

Profesioniștii din culisele dezvoltării unor brandurilor internaționale și naționale precum Reebook, TESCO, eMAG, CitiBank, Exponea,

Cele mai mari magazine online prezente în această săptămână  la TeCOMM București

Cele mai mari magazine online prezente în această săptămână la TeCOMM București 0

Peste 200 de experți în comerțul electronic din România și străinătate își dau întâlnire între

Ivan Vrhel: „Nivelul local înalt de pregătire în IT și existența unor produse inovatoare pot amplifica potențialul de creștere în comerțul electronic din România”

Ivan Vrhel: „Nivelul local înalt de pregătire în IT și existența unor produse inovatoare pot amplifica potențialul de creștere în comerțul electronic din România” 0

Proprietarii magazinelor online se întâlnesc miercuri și joi la evenimentul premium de eCommerce, TeCOMM ce

Ultimele înscrieri la evenimentul premium de eCommerce TeCOMM București

Ultimele înscrieri la evenimentul premium de eCommerce TeCOMM București 0

Peste 200 de experți în comerțul electronic din România și străinătate își dau întâlnire între

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box