Brand Report | Homepage

Aplicația Uber reduce tarifele

0 Comments 🕔13.Apr 2016

File illustration picture showing the logo of car-sharing service app Uber on a smartphone next to the picture of an official German taxi sign in Frankfurt, September 15, 2014. A Frankfurt court earlier this month instituted a temporary injunction against Uber from offering car-sharing services across Germany. San Francisco-based Uber, which allows users to summon taxi-like services on their smartphones, offers two main services, Uber, its classic low-cost, limousine pick-up service, and Uberpop, a newer ride-sharing service, which connects private drivers to passengers - an established practice in Germany that nonetheless operates in a legal grey area of rules governing commercial transportation. REUTERS/Kai Pfaffenbach/Files (GERMANY - Tags: BUSINESS EMPLOYMENT CRIME LAW TRANSPORT)

Tarifele pentru Uber sunt reduse cu aproximativ 10%. Per kilometru vei plăti 1,45 lei, iar tariful minim va fi de 8 lei. În decembrie, tariful pe acest serviciu a crescut la 1,65 lei,scrie Adevărul.

Scăderile sunt menite să încurajeze pasagerii să folosească serviciul mai des şi, implicit, să asigure mai multă activitate pentru şoferii parteneri în perioadele cu cerere mai puţin intensă, aşa cum este sezonul cald. Viziunea noastră este să oferim cât mai multor oameni acces la transport sigur şi convenabil, la tarife mai accesibile, oferind în acelaşi timp o oportunitate economică atractivă pentru parteneriau declarat reprezentanții Uber România pentru Adevărul.

Deşi ar putea părea contraintuitiv, dacă tariful este mai mare, mai mulţi şoferi ar fi tentaţi să iasă în trafic. Dacă tariful scade, atunci mai mulţi utilizatori solicităi maşini şi, implicit, creşte numărul curselor.

Uber este o aplicaţie prin care faci bani, te deplasezi, cunoşti oameni, colectezi date, transporţi colete, mâncare sau oameni. În esenţă, este o aplicaţie în care îţi faci un profil, introduci un card de pe care vei plăti şi apoi foloseşti serviciul. A pornit ca un serviciu de transport oameni, dar acum s-a diversificat şi spre alte domenii tocmai pentru că au fost probleme în anumite oraşe şi ţări.

 „Vorbim de un serviciu nou, de tehnologie, şi există oameni care se adaptează puţin mai greu şi care ar vrea să nu existăm. Noi mizăm însă pe educaţia oamenilor, să înveţe ce face şi la ce e utilă aplicaţia noastră“,  spune managerul Uber România.

În studiul Uber, 86% din utilizatori susţin că legislaţia actuală nu sprijină ridesharing-ul. Iar de când a debutat în România, 25% din clienţi spun că folosesc maşina personală mai puţin, pe când 41% apelează la serviciu când locurile de parcare sunt limitate.

 

Sursa: Adevărul

Sursa foto: metropotam

Similar Articles

1 miliard de conturi Microsoft, Gmail sau Yahoo! sunt vândute de hackeri cu 1 dolar

1 miliard de conturi Microsoft, Gmail sau Yahoo! sunt vândute de hackeri cu 1 dolar 0

Sute de milioane de conturi de e-mail compromise sunt vândute în Dark Web pentru sume

Facebook Messenger lansează Group Calling

Facebook Messenger lansează Group Calling 0

Facebook Messenger permite, începând de joi, realizarea convorbirilor audio cu mai mulți participanți. Numită Group Calling,

Daily Mail vrea să lanseze o ofertă pentru achiziția Yahoo

Daily Mail vrea să lanseze o ofertă pentru achiziția Yahoo 0

Daily Mail & General Trust este una dintre cele mai mari companii media din Marea

Prima rețea publică de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice din România

Prima rețea publică de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice din România 0

Kaufland România, în parteneriat cu Renovatio, lansează prima rețea publică de stații de alimentare Fast

Silicon Valley în căutare de start-up-uri de IT europene

Silicon Valley în căutare de start-up-uri de IT europene 0

Vreme de câteva decenii industria capitalului de risc s-a concentrat asupra investițiilor din Silicon Valley

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box