Brand Report | Homepage

HR Summit, mix de expertize si perspective strategice

0 Comments 🕔04.Oct 2016

HR Summit, cea mai importanta platforma regionala de intalnire a specialistilor HR si Managerilor, aduce in acelasi loc manageri si directori HR, furnizori de servicii, headhunters, coaches dar si companii de outsourcing. Tematica acesti editii – “Difficult times? SuperHeRoes are here!” – pune accent pe modele de urmat, pe recunoasterea, implementarea trendurilor și oportunitatilor. Conferinta de Resurse Umane devine in aceasta toamna summit-ul super eroilor in HR!

HR Director International L’ Oréal, Social Media Recruiter The Searchologist (UK), HR Director Ernst&Young, Talent Management Country Coordinator Continental Iasi, HR Manager Saint-Gobain sunt doar cativa reprezentanti ai departamentelor de HR care vor fi prezenti la HR Summit Iasi. Agenda complete poate fi gasita pe site-ul oficial al evenimentului, www.iasi.hrsummit.ro.

Atunci cand super-eroii de HR tes fibra de sustenabilitate a companiei_mg_9202

“Sunt nerabdatoare sa cunosc publicul, sa ii aflu preocuparile si situatiile cu care se confrunta, pentru a-i putea transmite ceea ce i-ar putea fi de folos din experienta mea. Apoi ma astept la deschidere din partea acestuia. Sper ca publicul sa aiba constiinta momentului privilegiat la care asista, sa se desprinda de presiunea cotidianului pentru a gusta o perspectiva diferita asupra lucrurilor. Ceea ce nu pare a fi util pe moment sau dificil de implementat, se poate dovedi a fi o pista de reflectie pentru viitor. Sper ca publicul sa fie permeabil la diversitatea de experiente si subiecte aduse in discutie atat de speakeri, cat si de ceilalti participanti. Si sper sa profite din plin de acest minunat mix de expertize reunite de catre organizatorii evenimentului.” (Alina Perrin, HR Director International )

_mg_8397“Mesajul meu cheie este legat de oamenii de HR ca “silent heroes”, in absenta unui termen consacrat in limba romana. Echipele de HR bune stiu sa actioneze atat la nivel sistemic in organizatii, cat si la nivel interuman, individual. Pot avea o influenta enorma in felul in care functioneaza organizatiile, uneori prin interventii de anvergura, alteori prin interventii sub radar, fiind astfel eroi necunoscuti care nici nu ajung sa fie adusi pe piedestal pentru ca nu sting focuri si nu salveaza oameni din dezastre. Ei construiesc sisteme care sa evite astfel de dezastre si mai ales, tes fibra de sustenabilitate a oricarei companii. Prin urmare, asteptarea mea de la publicul acestei conferinte este sa isi inteleaga misiunea si sa fie constienti de impactul muncii lor de fiecare zi.”  (Andreea Mihnea, HR Director Ernst&Young)

Zona expozitionala, noutati interne si internationale

Componenta dedicata furnizorilor de servicii și produse necesare desfasurarii activitatii de resurse umane vine in completarea conferintei, oferind participanților posibilitatea de a afla ultimele tendinte de pe piata interna si internationala. Printre expozanti, publicul poate interactiona cu companii precum: Wolf Theiss, Siveco Romania, Max Relax, UCMS, Part of TMF Group, Nexus Media, Smile Box, Mindit.

Partenerii acestei editii sunt: Signal Iduna, Romanian Software, Selftrust Academy, Hart Consulting, Benefit Online, Nexus Media, Siveco Romania, Max Relax, Smile Box, Mindit, UCMS Group, Part of TMF Group, Wolf Thesis, Ford, Train2Perform.

Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

HR Summit este organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si  B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri:  Touristica.

 

Similar Articles

Ana-Maria Brânză, campioana care a îngenuncheat China și SUA, vine la The Woman

Ana-Maria Brânză, campioana care a îngenuncheat China și SUA, vine la The Woman 0

Ana-Maria Brânză, Camelia Șucu sau Gabriela Szabó sunt printre speakerii naționali și internaționali care vor

Gabriela Szabó vine la Cluj. Află secretele campioanei care a ajuns mereu cu un pas înaintea tuturor

Gabriela Szabó vine la Cluj. Află secretele campioanei care a ajuns mereu cu un pas înaintea tuturor 0

Multipla campioană mondială la atletism, Gabriela Szabó vine la Cluj – Napoca, în perioada 14

The Woman 2017: Învățarea continuă – strategia liderilor de mâine

The Woman 2017: Învățarea continuă – strategia liderilor de mâine 0

Eleanor Tabi Haller-Jorden, recunoscută ca o puternică voce în domeniul educației și a egalității de

Esențial pe agenda HR-ului: 29-30 martie, HR Summit Cluj-Napoca

Esențial pe agenda HR-ului: 29-30 martie, HR Summit Cluj-Napoca 0

HR Summit Cluj-Napoca se află pe agenda specialiștilor de resurse umane din zona Transilvaniei, reunind directori

Ella Björns: „Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății”

Ella Björns: „Comunitățile și afacerile trebuie să evolueze și să colaboreze în câmpul educației pentru progresul societății” 0

Ella Björns, Senior Global Consultant pentru FranklinCovey Education, companie de talie globală care a lansat

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box