Brand Report | Homepage

Piaţa împrumuturilor rapide nebancare din România are un nou jucător

8 Comments 🕔30.May 2014

Serviciul de microcredit este disponibil numai în mediul online, iar societatea nebancară se numeşte Ferratum.ro. Clienţii societăţii pot solicita un împrumut de până la 1 290 de lei cu termen de rambursare de 45 de zile. Persoanele care solicită un împrumut rapid pentru prima dată pot primi maxim 250 de lei, rambursaţi în 14 zile.

Potrivit informaţiilor publicate de reprezentanţii Ferratum, creditul se acordă fără acte, doar prin completarea unui formular online regăsit pe site-ul oficial al societăţii nebancare. Clientul obţine validarea creditului în câteva ore, iar termenul de rambursare este de 45 de zile. Suma maximă a unui credit nebancar este de 1 290 de lei. După aprobare, clientul trebuie să meargă la bancă să-şi retragă suma împrumutată.
Microcreditul este disponibil pentru orice persoană care are peste 21 de ani şi are un venit lunar fix. Site-ul oficial al Ferratum informează că un client nu are dreptul la credite multiple, însă că dobânda este 0%. Rambursarea creditului poate fi realizat în tranşe la unul dintre reprezentanţele CEC Bank, pe baza codului de bare eliberat de site-ul Ferratum sau prin transfer bancar, la agenţia băncii unde clientul are cont.

Ferratum

Dacă clientul depăşeşte rambursare creditului în 45 de zile lucrătoare, societatea financiară aplică dobândă penalizatoare de 3%/zi din soldul creditului. Un client care apelează pentru prima dată la serviciu poate împrumuta maxim 250 de RON.

Experienţa de peste 9 ani a grupului nostru acumulată într-un număr mare de ţări din Europa ne dau încredere că produsul nostru va fi un produs de succes şi pe piaţa din România. Un microcredit este recomandat persoanelor care nevoie urgent de sume mici de bani, sume care reprezinta doar o mică parte din veniturile lunare şi care pot fi rambursate fără probleme. Nu se recomandă produsul nostru persoanelor care au nevoie de sume mari ce pot fi obţinute în general prin credite bancare.

A declarat Marius Solescu, Manager Ferratum România, într-un comunicat de presă.

Ferratum România face parte din grupul finlandez cu acelaşi nume, care şi-a început operatiunile în 2005. Grupul e prezent în 19 ţări, are peste 1,5 milioane de clienţi şi aproximativ 300 de angajaţi. Din 2014 Ferratum a pătruns şi în România şi oferă credite nebancare urgente. Sumele se acordă doar pe termen scurt, pâna la 45 de zile.

Similar Articles

România, legată de Europa cu ajutorul autobuzelor FlixBus

România, legată de Europa cu ajutorul autobuzelor FlixBus 0

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi, creat nu cu mult

Gabriela Szabó vine la Cluj. Află secretele campioanei care a ajuns mereu cu un pas înaintea tuturor

Gabriela Szabó vine la Cluj. Află secretele campioanei care a ajuns mereu cu un pas înaintea tuturor 0

Multipla campioană mondială la atletism, Gabriela Szabó vine la Cluj – Napoca, în perioada 14

The Woman 2017: Învățarea continuă – strategia liderilor de mâine

The Woman 2017: Învățarea continuă – strategia liderilor de mâine 0

Eleanor Tabi Haller-Jorden, recunoscută ca o puternică voce în domeniul educației și a egalității de

Esențial pe agenda HR-ului: 29-30 martie, HR Summit Cluj-Napoca

Esențial pe agenda HR-ului: 29-30 martie, HR Summit Cluj-Napoca 0

HR Summit Cluj-Napoca se află pe agenda specialiștilor de resurse umane din zona Transilvaniei, reunind directori

Andreea Mihnea, EY : despre valoarea echipelor şi generaţii care pun accent pe lucruri care contează

Andreea Mihnea, EY : despre valoarea echipelor şi generaţii care pun accent pe lucruri care contează 0

Andreea Mihnea, HR Director Ernst&Young, are o experiență de peste 16 ani în Resurse Umane,

8 Comments

 1. 🕔 12:12, 14.Aug 2014

  Nevoi Personale

  Intradevar aceste credite sunt cele mai cautate pentru rapiditatea prin care se ofera bani. Acestea practica o dobanda foarte mare, unele ifn-uri au dobanda si de 100%. Aveti grija cand accesati un asfel de imprumut.

  reply comment
  • 🕔 22:46, 31.Mar 2015

   Aakarsh

   Am revenit apoi cuSincer m-aş fi aşteptat la o inflaţie cu două cifre… Cum de se ajugne la o inflaţie minimă?Aceasta este eentrebarea. Deşi logica spune că ar trebui să ne eendreptă spre o inflaţie tulburător de mare, paradoxal inflaţia este minimă? Cum explicaţi aşa ceva? Ce anume face ca prognoza să fie aşa de optimistă?V-am mai spus că barometrul pe care eel folosesc eu este preţul energiei (petrol-păcură-benzină-motorină-gaz, gigacalorie, kwh) or aici constat creşteri importante şi previziuni eencă de altă creşteri. Şi pe această cale m-aş aştepta la o inflaţie cu două cifre.

   reply comment
 2. 🕔 16:50, 22.Jan 2015

  gogaie

  Pai voi la 1000 de lei vreti la o luna sa luati 359 de lei dobanda? Pai unde ne aflam, in Afganistan? 36% pe luna adica? 432% pe an? Aveti multi prosti d-astia? Eu nu va mai dadeam nimic peste suma luata! Ce lume proasta!

  reply comment
  • 🕔 7:46, 01.Apr 2015

   Inor

   Usor de zis greu de facut Buna tara rea croiala . Nu am curzet sa ajungem sa mai primim,, praf in ochi,, dupe ce Ceausescu a facut acelasi lucru in ultima clipa. D-le Basescu si Boc banuiesc ca aveti oameni care citesc aceste mesaje,stim ca este criza ,dar nu ati reusit sa contracarati nici macar 0,1 %.Greul il ducem tot noi care muncim in agricultura,atunci care este meritul vostru.Proverbiala a devenit in popor ,,,daca mai traiti,,.

   reply comment
 3. 🕔 23:16, 15.May 2016

  OCEAN FINANCE

  Ai nevoie de împrumut? Dacă da Contact Ocean Finanțe și Ipoteci Limited ® pentru împrumuturi mici și mari sume. Noi dăm afară de împrumut la o rată a dobânzii de 2%. Contactati-ne azi prin e-mail la adresa: oceanloanfirm@postribe.com.We oferă, de asemenea împrumuturi de la (5000 £) mii de lire pentru a (100,000,000 £) sute de milioane de lire sterline pentru persoane fizice și companii, creditul este deschis tuturor, indiferent de naționalitate.
  Daca Da Contactati-ne prin e-mail: oceanloanfirm@postribe.com

  reply comment
 4. 🕔 3:06, 31.May 2016

  John Ahmed

  Sunt un creditor privat și investitor, Ai nevoie de un împrumut legitim, onest, cu reputație și rapid? Vă pot ajuta cu 100% împrumut de garanție, sunt oferind de afaceri și de credit individual, Mai mult, de asemenea, vom finanța tot felul de proiecte. Pentru mai multe detalii contactati-ne la: russell.credit40@gmail.com

  reply comment
 5. 🕔 10:48, 31.May 2016

  KEREKES MARIA

  VA ROG FOARTE MULT APROBATI-MI UN CREDIT DE 400 LEI PT O PERIOADA DE 10 LUNI. VA MULTUMESC.

  reply comment
 6. 🕔 5:45, 09.Jun 2016

  augusta ibramhim

  Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! Global Finance Limited da împrumuturi companiilor și persoanelor fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul: (augustaibramhim11@gmail.com)
  APPLICATION DATA
   
  1) Numele complet:
  2) Țara:
  3) Adresa:
  4) Stat:
  5) Sex:
  6) Starea civilă:
  7) Ocupatia:
  8) Numărul de telefon:
  9) Poziția curentă în locul de muncă:
  10) Venit lunar:
  11) Suma creditului necesare:
  12) Durata creditului:
  13) Scopul creditului:
  14) Religia:
  15) V-ați aplicat înainte de:
  16) Data nașterii:
  Mulțumiri,

  reply comment

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box