Brand Report | Homepage

Sander Hoogendoorn (NL) ajunge la Software Architecture Day Iasi

0 Comments 🕔13.May 2015

Sander Hoogendoorn, unul dintre cei mai renumiti traineri si specialisti software architecture, ajunge la Software Architecture Day Iasi, pe 5 iunie, pentru a sustine un workshop intensiv pe tema Designing, developing and deploying a microservices architecture.

 

In cadrul workshop-ului intensiv de o zi cei prezenti vor avea ocazia sa afle noutati din sfera de implementare a microservices landscape dar si exemple concrete cu privire la design-ul si modelarea microservices, comunicarea dintre servicii, design patterns polyglot persistence, testing services si setting up deployment pipelines.

banner SAD Iasi 970x250

Pe 5 iunie la Hotel Ramada ***** Sander Hoogendoorn ajunge pentru prima data in Romania workshop-ul Designing, developing and deploying a microservices architecture a carui agenda include o scurta introducere in domeniul Microservices dar si detalii despre microservice architecture, cum comunica sistemele miscroservices intre ele, designing microservices sau deployment of microservices.

Cu o experienta de peste 25 de ani in Agile, Scrum, requirements, architecture&code, Sander Hoogendoorn este trainer, software artchitect, programator, speaker dar si scriitor. Acesta este directorul companiei Ditisagile.nl si un foarte important catalizator in inovarea de software development pentru clientii sai internationali. Cu peste 20 de ani de activitate in consultanta IT, Sander a activat de-a lungul timpului in companii importante printre care se numara Capgemini (Principal Technology Officer) sau Ordina (Global Agile Thoughtleader). In acest timp el a colaborat cu zeci de companii care activeaza in domenii precum finante, industrie, transport, asistenta medicala, educatie sau retail.

Intra pe www.iasi.softwarearchitectureday.com vezi agenda completa a evenimentului, inscrie-te si profita de ultimele locuri cu pret redus.

Software Architecture Day este structurat ca un workshop complex care aduce in acelasi loc specialisti software architecture, pasionati de domeniul IT si traineri internationali cu zeci de ani experienta in domeniul IT. Organizat in Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti si Iasi, evenimentul a adus in Romania pana in prezent speakeri recunoscuti la nivel international si peste 400 de specialisti software.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Similar Articles

România, legată de Europa  cu ajutorul autobuzelor FlixBus

România, legată de Europa cu ajutorul autobuzelor FlixBus 0

FlixBus este un furnizor european de transport de persoane pe distanțe lungi, creat nu cu mult

Expertiza specialiștilor internaționali, prezentată la TeCOMM București. Cum rămâi competitiv în comerțul electronic?

Expertiza specialiștilor internaționali, prezentată la TeCOMM București. Cum rămâi competitiv în comerțul electronic? 0

Peste 250 de profesioniști în eCommerce, atât din țară cât și din străinătate, au participat

5 concluzii de la TeCOMM eCommerce Conference&Expo București 2017

5 concluzii de la TeCOMM eCommerce Conference&Expo București 2017 0

Profesioniștii din culisele dezvoltării unor brandurilor internaționale și naționale precum Reebook, TESCO, eMAG, CitiBank, Exponea,

Cele mai mari magazine online prezente în această săptămână  la TeCOMM București

Cele mai mari magazine online prezente în această săptămână la TeCOMM București 0

Peste 200 de experți în comerțul electronic din România și străinătate își dau întâlnire între

Ivan Vrhel: „Nivelul local înalt de pregătire în IT și existența unor produse inovatoare pot amplifica potențialul de creștere în comerțul electronic din România”

Ivan Vrhel: „Nivelul local înalt de pregătire în IT și existența unor produse inovatoare pot amplifica potențialul de creștere în comerțul electronic din România” 0

Proprietarii magazinelor online se întâlnesc miercuri și joi la evenimentul premium de eCommerce, TeCOMM ce

No Comments

No Comments Yet!

No one have left a comment for this post yet!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box